zaterdag 20 september 2014

Leuker dan TV

De pups zijn 12 dagen oud en de andere honden gaan er steeds meer interesse in krijgen. Foenix ligt er de hele tijd voor als ze niet buiten aan het spelen is. Iemand merkte heel leuk op: "net of ze tv aan het kijken is". Voor de werpkist ligt een kussen. Die is eigenlijk bedoeld als een soort buffer met de buitenwereld, voor het geval de pups de kist uit kruipen, dan vallen ze niet op de koude vloer. Ook Mojo kan er dan op liggen en als de tuindeur open staat, houdt het ook de tocht uit het hok. Het kussen is dus multifunctioneel. 



Als ik de werpkist ga verschonen zijn de andere honden niet meer weg te slaan. Als de pups weer terug zijn bij mams, worden de anderen steeds brutaler. Foenix heeft absoluut geen ontzag, ze doet waar ze zin in heeft. Kennelijk ziet Mojo er ook weinig bedreiging in, want ze tolereert veel van haar half jaar oude halfzusje.



 
 Vandaag zijn bij de twee tijgerreutjes de oogjes helemaal open. Ze schrokken niet toen ze mij voor het eerst zagen. Volgende keer foto's van hun kijkertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten