vrijdag 26 april 2013

Volop socialiseren....

Vanaf 4 weken gaat het ineens heel hard met de pups, ze voelen steviger aan, ze gaan contact maken, eten zelfstandig en we gaan buiten het nest aan de socialisatie werken. Dwz. dat ze naar buiten gaan, afijn maar daar heb ik gisteren al over geschreven...
Vandaag stonden er andere dingen op het programma. Omdat het slecht weer was, regen en koud.... hebben ze door de huiskamer gelopen terwijl ik aan het stofzuigen was. Heel grappig was dat sommige echt naar de stofzuiger en mij toe kwamen. Wat nou bang? Niks bang.... de andere honden lopen er immers ook rond. We gaan er dus komende dagen maar een feestje van maken. Elke dag 2 tot 3 keer stofzuigen is nou niet echt mijn manier van een vrolijk tijdverdrijf, maar als de pups rondlopen zal het een stuk spannender worden.
Waar ik ook al een begin mee heb gemaakt is autorijden. Eerst kippie de voorste; het chocotijger teefje. Ook dat was niet eng. Niet misselijk geworden en daar gaat het om. Wagenziekte begint in de meeste gevallen bij een eerste verkeerde autorit en daar kunnen ze dan hun hele leven last van hebben.
Aansluitend zijn we even onverwacht op de koffie geweest bij Helma en kids. Dat was een verrassing en natuurlijk hebben de kinderen lekker geknuffeld met de kleine.




Op de terugweg naar huis zat ze heerlijk onder mijn jasje te slapen, lekker warm!

Daarna nog eens een ritje gemaakt met een ander kippie: het black and tan teefje, ofwel ons kwispelkontje.
Ook bij haar ging de autorit prima, ik kreeg zelfs het idee dat ze het wel leuk vond, aansluitend iets leuks gedaan natuurlijk. Ik kon moeilijk weer op de koffie gaan bij Helma, dus ben ik maar even voor een korte wandeling doorgereden.



Zo! Onze dag is weer nuttige besteed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten