zondag 4 november 2012

STAMBOOMWANDELING L-nest

Tijdens de stamboomwandeling waren we maar liefst met 14 teckels en een Basset Artesien Normand vertegenwoordigd. Dit keer was het kleurrijke nestje van Cheyenne aan de beurt. Van de 5 pups waren er 4 aanwezig, dat de 5e niet aanwezig kon zijn is logisch. Want die woont tenslotte in Italië. Dat is Leonidax... maar ik heb van zijn baasje bericht gekregen dat het een geweldige lieve hond is geworden en dat ze blij met hem zijn.
Wel waren aanwezig; Lewis, Leopold, Lodewijck en Lafayette.
Iedereen liep los en het was een geren van jewelste. Foto's maken van stilstaande hondjes kon bijna niet, het krioelde door elkaar heen en ze waren allemaal zeer uitbundig en blij.
Er waren wel wat voorkeuren voor elkaar, dat heb je in de mensenwereld, maar ook in de hondenwereld. Zo was Lewis niet meer uit de buurt weg te slaan van zijn zus Lafayette. Hij gooide al zijn charmes in de strijd, maar zonder echt te opdringerig te zijn, hij bracht het wel leuk ;0))
Leopold was helemaal onder de indruk van Beryl en speelde vaak met haar. Voor Lafayette was het bos bekend terrein en ze liep dan ook op haar gemak rond te rennen. Lodewijck liep gewoon net zo vrolijk rond te rennen als zijn tweelingzus, alsof hij hier wel vaker kwam.
Baasjes en hondjes hebben het naar hun zin gehad en uiteraard hebben we heerlijk bij kunnen praten en de nestgenootjes kunnen zien. Ze waren allemaal heel vriendelijk en blij van karakter en volgens mij zijn de hondjes heel gelukkig met hun baasjes... dat is voor mij als fokker het belangrijkste. En dat de baasjes ook blij zijn met hun hondje is de kroon op mijn werk!
 
Hieronder een impressie van de wandeling;
 
 
 
 
BAASJES BEDANKT!
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten