dinsdag 25 november 2014

Puppyplannen voor 2015

De pups van het laatste nest zijn allemaal uitgevlogen. Van iedereen al goede berichten gehad. Ook via Facebook is het makkelijk contact te onderhouden. En dat is erg leuk ook.

Ondertussen zijn we al weer nieuwe plannen aan het maken, er zijn zelfs al wat kennismakingsgesprekken geweest. Ons tijgertje Mystique gaat begin 2015 voor het eerst gedekt worden. De aanstaande echtgenoot is bijna bekend. Dat hij black and tan is, met chocolade vererving is een feit. Dus als het goed gaat, verwachten we kleuren als black/tan, choco/tan, zwarttijger en chocotijger. Het was lang zoeken, want dit soort reuen, samen met een goed karakter en puike gezondheid, ligt niet voor het oprapen. 

Ook voor Beryl, die rond dezelfde tijd gedekt gaat worden, zijn we nagenoeg rond voor een echtgenoot. Dat die rood wordt, had ik allang in de planning. Er zijn een aantal rode reuen die me erg aanspreken, maar ik moet ze nog even van dichtbij gaan bekijken. Dus als alles goed gaat verwachten we van haar rode en wildkleurige pups.

MYSTIQUE is Full of Life

BERYL - Cranbery Credo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten