zondag 3 augustus 2014

Show Leuven

Zondag 3 augustus 2014

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar een show geweest. Dit keer in Leuven. Ik had Mystique ingeschreven voor de jeugdklasse en wilde haar meteen laten aankeuren voor de fokkerij. Ook Foenix kreeg haar eerste showdoop. Allemaal nieuwe indrukken en ze kwam ogen te kort.

Mystique werd 2e geplaatst met een Uitmuntend, ze gedroeg zich keurig. Ze had vanwege haar opvallende verschijning veel bekijks. En liet ze zich goed welgevallen.
Met dit prachtige resultaat werd ze natuurlijk goed bevonden voor de fokkerij. Weer een stapje dichter bij een toekomstig nestje.

Voor Foenix was het haar eerste show. Dat was even wennen, maar daar had ze al gauw geen moeite meer mee. Ze vond alles super interessant. In de babyklasse deed ze heel goed haar best met haar 4 maandjes en ze werd 1 Veelbelovend.
Dat betekende dat ze naar de erering mocht. Daar werd ze tot grote blijdschap ook nog eens uitverkoren tot de 4e Beste Baby.
Teckel-Oma Inga (eigenaar van papa Lodewijck) en ik waren super trots op ons meisje. Het was heel verrassend en ook erg leuk, want de groep baby's is natuurlijk ook erg groot. Een stuk of 30 misschien.



 

2 opmerkingen:

  1. War een fantastische resultaten!! Gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel! De volgende show is Mechelen, eens kijken of het dan ook zo goed gaat..... groetjes XX

    BeantwoordenVerwijderen